Kartepe’de Kirazoğlu’Nun Yolları İyileştirildi

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde bozuk satıhların iyileştirilmesi kapsamında asfaltlama çalışmalarının bir ayağını da Uzunbey mahallesi Kirazoğlu yollarında gerçekleştirdi.

Kartepe’de Kirazoğlu’Nun Yolları İyileştirildi
Modern şehircilik anlayışı çerçevesinde Kartepenin dört bir yanında asfalt, parke ve kaldırım çalışmalarının alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda sürdüren Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Uzunbey mahallesi Kirazoğlu bölgesinde de bozuk satıhların iyileştirilmesi yönünde asfalt çalışması yaptı.

Geçtiğimiz hafta Uzunbey mahallesinde saha çalışması yapan ve muhtarlarla birlikte yolların durumunu yerinde inceleyen Başkan Üzülmez’in talimatı sonrası ekipler mahallede üst yapı iyileştirmesi kapsamında Kirazoğlu yollarında asfaltlama çalışması başlattı. Güzel havaları fırsat bilen ekipler Kirazoğlu caddesi ve Üretken sokak üzerinde zemin iyileştirmesi sonrası asfalt serimi yaparak güzergahları bölge halkının kullanımına sundu.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kirazoğlu Caddesi üzerinde 180 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergahı 255 ton, Üretken sokak üzerinde de 610 metre uzunluğunda 5 metre genişliğindeki güzergahı 730 ton asfalt sererek iyileştirdi. Kirazoğlu caddesi ve Üretken sokak üzerinde yürütülen asfalt çalışması ile mahalle içindeki yolların iyileştirilmesinden memnuniyet duyan mahalle sakinleri Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA