Demirci’de Kahveci Esnafına İndirimli Sağlık Hizmeti

Salihli Özel Can Hastanesi ile Demirci Kahveciler Esnaf Odası arasında sağlık hizmetleri için protokol imzalandı.

Demirci’de Kahveci Esnafına İndirimli Sağlık Hizmeti
Yapılan imza törenine Oda Başkanı Ahmet Akay ve Salihli Can Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Uçar Canıtez katıldı. Yapılan protokole göre odaya bağlı tüm üyeler ve birinci derece yakınlarına, hastanede yatan ve ayaktan tüm tedavilerinde öncelikli ve indirimli hizmet alacakları belirtildi.

Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akay yaptığı açıklamada, “Oda üyelerimizin sağlık hizmetleri konusunda indirimli faydalanmaları için Özel Can Hastanesini ile protokol imzalandık. Özel Can hastanesini Demirci halkımızın Özel hastanelerden en çok uğradığı ve en yakın hastane olması sebebiyle tercih ettik. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman üyelerimizin yanındayız.” dedi.

Salihli Can Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Uçar Canıtez ise, "Demirci Kahveciler Esnaf Odasının Sağlık hizmetleri tercihlerinde Özel Can Hastanesini tercih ettikleri için Başkan Ahmet Akaya ve yönetimine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Kaynak: İHA