Başkan Açıkel'den Kitap Okuyan Öğrencilere Ödül

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, en çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi.

Başkan Açıkel'den Kitap Okuyan Öğrencilere Ödül
Sarıkaya İlçe Halk Kütüphanesinde 2014-2015 eğitim öğretim yılında en çok kitap okuyan öğrencilere Belediye Başkanı Açıkel tarafından ödül verildi.

Açıkel, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kütüphaneye bir yıl boyunca gelen öğrencileri kayıt altına aldıklarını ve bunların da ne kadar kitap okuduklarının çetelelerinin tutulduğunu belirtti.

Oluşturdukları ekip tarafından en çok kitap okuyan öğrencileri tespit ettiklerini ifade eden Açıkel, "Biz her zaman öğrencilerimizin yanındayız ve destekçileri de olmaya devam edeceğiz. Ayrıca başlatmış olduğumuz bu kampanyayı her yıl devam ettireceğiz ve bu sayede de ilçemizdeki diğer öğrencilerimizi de kitap okumaya teşvik etmiş olacağız. İlçemizde kitap okuma oranının arttırılmasını istiyoruz ve geleceğimizi emanet ettiğimiz evlatlarımızın daha bilinçli olmaları bizim asıl gayelerimizden biridir. Öğrencilerimizin daha çok okumaları gerektiğini düşünüyorum ve böylece ülkemize faydalı bireyler olarak yetişeceklerdir. Ödül alan öğrencilerimizi de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başkan Açıkel, kitap okuyan öğrencileri tek tek tebrik ederek ödüllerini verdi.

Kaynak: AA