AK Parti Milletvekili Adayı Özkaldı Emirdağ Halkıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, seçim çalışmalarını Emirdağ ilçesinde yürüttü. Emirdağ ilçesinde muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Özkaldı, “Yeni Türkiye inşa ediyoruz etmeye de devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Özkaldı Emirdağ Halkıyla Bir Araya Geldi
Özkaldı, Emirdağ ilçe teşkilatının hazırladığı ve muhtarların katıldığı toplantıya katıldı.

İlk olarak Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca’yı makamında ziyaret eden Özkaldı, Emirdağ’a yapılan çalışmalar hakkında Ağça’dan bilgiler aldı. Kaymakam Ağca ile bir süre sohbet eden milletvekili adayı Özkaldı, muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Emirdağ öğretmenevinde düzenlenen programda konuşarak tamamlanan baraj, gölet ve sulama sistemlerinden bahsetti. Özkaldı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“2003 yılından günümüze kadar inşaatı devam eden işler dahil olmak üzere DSİ tarafından Emirdağ’a 37 Milyon TL yani 2014 güncel fiyatlarıyla birlikte yatırım yaptık ve hizmetlerimiz hızla devam ediyor. Yeni Türkiye inşa ediyoruz etmeye de devam edeceğiz.”

Öğretmenevindeki kahvaltı programının ardından Emirdağ Meslek Yüksek Okulunu da ziyaret eden Özkaldı, burada yetkililerle bira araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Milletvekili adayı Özkaldı, öğretmenevinin ardından ilçe teşkilat üyeleriyle birlikte Emirdağ semt pazarını gezdi.

ÖZKALDI KUBAT’IN AMCASINI ZİYARET ETTİ

Emirdağ ilçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından Karacalar köyüne geçen Milletvekili adayı Özkaldı, eski Muhtar Nurettin Şahbaz ve köylülerle bir araya geldi. Ünlü sanatçı Kubat’ın amcası Yoksul Derviş’i de evinde ziyaret eden Özkaldı ve beraberindekilere türküler söyleyen Yoksul Derviş, Özkaldı’ya başarılar diledi.

Karacalar köyünün ardından Davulga Beldesinde Belediye Başkanı Salih Gündoğan’ı makamında ziyaret eden Özkaldı, belde sakinleriyle de sohbet etti. Beldede bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Milletvekili adayı Özkaldı, “Allah’ın izni ile inanıyorum ki 5 milletvekilinin tamamını kazanacağız. Afyonkarahisar’ımızın, Emirdağımıza ve diğer ilçelerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” diyerek konuştu.

Kaynak: İHA