Ak Parti Grup Başkanvekili Bostancı:

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, çözüm sürecini sabırla ve gönül diliyle götüreceklerini vurgulayarak, "Hala anlamayanlar mı var? Bir daha kucaklayacağız. Gerekirse bir daha kucaklayacağız. Yine mi anlamayanlar var? O zaman ipek mendil kadar zarif olan bu siyaset, yeri geldiğinde bir hançer kadar da keskin olur. Her ikisini de yapabilecek kudretimiz var" dedi.

Seçim bölgesi Amasya'da çalışmalarını sürdüren Bostancı, AK Parti Amasya Milletvekili adayı Hasan Ali Cesur ve İl Başkanı Mehmet Ünek ile Suluova ilçesinde bazı sivil toplum kuruluşları ve maden işletmelerini ziyaret etti.

Bostancı, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, güçlü Türkiye'nin ancak herkesin güçlü, zengin ve huzurlu olmasıyla gerçekleşeceğini söyledi.

Güçlü Türkiye'nin ayaklarından birinin ekonomi, bir ayağının da toplumsal barış olduğunu ifade eden Bostancı, bu iki konunun teminatı olarak da AK Parti iktidarını gösterdi.

AK Parti'nin çözüm sürecini başlatmasıyla toplumsal barışa ne kadar önem verdiğini gösterdiğini vurgulayan Bostancı, şunları kaydetti:

"Bu coğrafyada barış olmalı. Sadece Türkiye'de barış yetmez. Bütün coğrafyada barış olmalı ki biz de huzur içinde olalım. Kuzey Afrika'dan Ortadoğu'ya kadar her yere yönelik bir perspektifimiz var. İnşallah, buralardaki barışı da temin edecek şekilde çözüm sürecini hayırlı bir neticeye ulaştıracağız. Bizim için insanların Türk, Kürt, alevi, sünni olması önemli değil. Bizim için insan olması önemli, insan. Çözüm sürecinin kastı ve ruhu budur arkadaşlar. Sabırla, teenniyle, kucaklayarak, gönül diliyle çözüm sürecini götüreceğiz. Hala anlamayanlar mı var? Bir daha kucaklayacağız. Gerekirse bir daha kucaklayacağız. Yine mi anlamayanlar mı var? O zaman ipek mendil kadar zarif olan bu siyaset, yeri geldiğinde bir hançer kadar da keskin olur. Her ikisini de yapabilecek kudretimiz var."

Bostancı, daha iyi bir dünya ve Türkiye için istikametlerinin bu yönde olduğunu, gereği için hem akıl hem de kalple adım attıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA