AK Parti Adayı Aydın, Orman İşletme Müdürü Olarak Görev Yaptığı İlçede Destek İstedi

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmalarına Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde devam etti.

AK Parti Adayı Aydın, Orman İşletme Müdürü Olarak Görev Yaptığı İlçede Destek İstedi
Gündoğmuş’ta 2000’li yıların başında Orman İşletme Müdürü olarak görev yaptığını belirten İbrahim Aydın, yol çalışmalarının tamamlanması ile Gündoğmuş’a ulaşımın kolaylaşacağını ve bununla birlikte alternatif turizmin Gündomuş ve yöresinde hızla gelişeceğini söyledi. Aydın ellinin üzerinde yaylasıyla Gündoğmuş’un eko turizm ve yayla turizmi açısından çok önemli bir potansiyel olduğunun altını çizdi. Gündoğmuş’un ulaşım ve istihdam sıkıntıları nedeniyle hep göç veren bir ilçe olduğunu söyleyen Aydın, bu olumsuzluğun alternatif turizmle bölgenin cazibe merkezi haline getirilerek tersine çevrilebileceğini söyledi.

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydın, "Ulaşım sorunu ve istihdam sıkıntıları nedeniyle ise bu şirin ve güzel doğa, güzellikleriyle değil zorluklarıyla gündeme gelmiştir. Birçok kamu görevlisi, Gündoğmuş’ta görev yapmak istemez. Çünkü ulaşımı zor, sosyal imkanları kısıtlıdır. Ben Gündoğmuş’ta 2000’li yılların başında Orman İşletme Müdürü olarak çalıştım. Doğal güzellikleri gibi insanları da eşsiz güzelliktedir. Onlar her şeyin en iyisini hak eden Torosların yiğit insanlarıdır. En büyük sorun olan ulaşım konusunu çözerek Gündoğmuş ve çevresini alternatif turizm için cazibe merkezi haline getireceğiz. Bu şekilde de bölge insanının makus kaderi değişecektir" dedi.

Gündoğmuş’taki köy ziyaretleri esnasında Alara Uçansu Şelalesi’ne de uğrayan AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydın, şelalenin Gündoğmuş’un alternatif turizm anlamındaki zenginliklerinden yalnızca biri olduğuna dikkat çekti. Ulaşımla ilgili sıkıntıların giderilmesinin ardından hem ulusal hem de uluslararası alanda etkili bir tanıtımın da yapılmasıyla bölgenin bilinirliliğinin artacağını söyledi. Aydın, “Bir yanda Uçansu Şelalesi, diğer yanda zirvesinde Mayıs ayı olmasına rağmen hala kar olan Akdağ. Dağ, doğa sporları, yayla ve trekking gibi etkinlikler için sayısız alternatif Gündoğmuş’ta mevcut. Tüm bunları milletvekili İbrahim Aydın olarak takip edip ve gerçekleşmesinde katkıda bulunmak istiyorum. Bu yüzden 7 Haziran seçimlerinde Gündoğmuşlu hemşehrilerimin desteğini istiyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA