Ak Partili İbrahim Turhan: 'Milletimize Bir Daha Diz Çöktürmeyeceğiz'

AK Parti 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı İbrahim Turhan, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde 17 ve 25 Aralık olaylarına dikkat çekerek, "Çok şükür bu kumpas ve darbe girişimlerini atlattık, bunlar da bitti. Şimdi önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Bizim bir sloganımız var; işimiz hizmet gücümüz millet" dedi.

Ak Partili İbrahim Turhan: 'Milletimize Bir Daha Diz Çöktürmeyeceğiz'
AK Parti 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı İbrahim Turhan, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. AK Partili aday Turhan, Kınık ve Dikili ilçelerini de ziyaret ederek vatandaşlar ve partililer bir araya geldi. Ziyaretlerinde coşkuyla karşılanan Turhan, "Bizim bir sloganımız var, işimiz hizmet gücümüz millet. Milletle beraber oldukça bizim de gücümüz artıyor. Sizlerden bu coşkuyu gördüğüm zaman benim de memnuniyetim artıyor" dedi.

"ÜLKEYİ BİR DAHA KEMAL DERVİŞ’E TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Hassas bir dönemden geçildiğini vurgulayan İbrahim Turhan, şöyle konuştu: "Millete boyun eğdirmek isteyenler millete yeniden diz çöktürmek isteyenler bütün güçleri ile bütün taraftarlarıyla bir araya geldi. Hiç aklınızın ucundan geçer miydi, CHP, MHP, HDP bir araya gelecek, hiç olacak şey mi? Bunlar beş benzemeze benzer, bunlar beş benzemek koalisyonu kurmaya çalışıyorlar en büyük hedefleri bu. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar, çok şükür AK Parti olduğu müddetçe böyle bir şey olmanın imkanı yok. Çünkü biz sağ oldukça milletimize bir daha diz çöktürmeyeceğiz. Size İbrahim Turhan sözü veriyorum, ülkeyi bir daha Kemal Derviş’e teslim etmeyeceğiz. Amerika’dan sömürge valisine ihtiyacımız yok, bu millet artık kendi kaderini eline aldı. Şunlara bak bir de Halk Partisi diyorlar kendilerine. Projeleri beş benzemez koalisyonu kurup Derviş’i de başına getirmek, yok öyle bir şey."

AK Parti 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı İbrahim Turhan, 17 ve 25 Aralık’ta yaşananlara da değinerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok şükür bu kumpas ve darbe girişimlerini atlattık, bunlar da bitti. Şimdi önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Millet ile bütünleşme zamanımız geldi. Çünkü sadece Ak Parti milletin ihtiyacını bilen ve ona cevap veren partidir. Önümüzdeki süreçte özellikle İzmir ve Bakırçay havzası için büyük projelerimiz var. Bakırçay havzamızda muazzam bir tarımsal kalkınma hamlesi yapılacak; çünkü Ege Bölgesi Gelişim Projesi geliyor. Nasıl Güneydoğu Anadolu’da GAP varsa, şimdi inşallah bu proje ile hem Bakırçay hem Gediz bereket ile buluşacak. Bu bereket ve bolluk içerisinde çiftçimizin ürününü en iyi şekilde değerlendirmesi için tarım ürünlerin borsasını da kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bundan sonra çiftçi kardeşlerimiz bankaya ya da tüccara muhtaç olmayacak.’’
Kaynak: İHA