Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’a Esenlerde Sevgi Seli

AK Parti Milletvekili adayı Oktay Saral, Esenler’de esnaf ve dernek ziyaretinde bulundu. Saral, esnaf ziyareti sırasında muhalefeti eleştirerek, “Büyük Türkiye’yi, eski bitik Türkiye haline getirmek için, palavra ve yalanlarla suret-i haktan görünüp milleti kandırmaya çalışıyorlar” dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’a Esenlerde Sevgi Seli
AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Oktay Saral, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve partililer Esenler’de esnaf ve dernekleri ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, vatandaşlar AK Parti Milletvekili Oktay Saral’a yoğun ilgi gösterdi. Ziyarette yaşlıların elini öpen Saral, çocuklara da özel ilgi gösterdi.

Esnaf ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti Milletvekili adayı Oktay Saral, vatandaşın gönlünde ve kalbinde kararını verdiğini söyleyerek, “Vatandaşlarımız, bu kutlu yolculukta yeniden büyük Türkiye’yi oluşturmaya bu yolda yürümeye devam diyor. Çocuğundan yaşlısına herkesin gözündeki ışıltıyı görüyoruz. Halk, devletinden, hükümetinden, iktidarından memnun. Macera aramıyor. Geçmiş koalisyon döneminin o kaotik ortamını aramıyor. 13 yıllık istikrarın, bu millete yakışır bir şekilde devam etmesini istiyor. Kalbimiz, vatandaşın kalbine değiyor“ dedi.

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Oktay Saral muhalefeti de eleştirerek, “Sırtında yumurta küfesi taşımayanlar, milletten uzak kendi hayal dünyalarında vaktiyle bu ülkeleri tahrip etmiş neleri yıkmışlarsa, şu yapılan ihya edilen Türkiye’yi, büyük Türkiye’yi, eski bitik Türkiye haline getirmek için bu palavralarla, yalanlarla sözüm ona suret-i haktan görünerek milleti kandırmaya çalışıyorlar. Ama beyhude. Milletimiz kararlı. Kendi iktidarını kendi bağrından çıkan liderini asla yarı yolda bırakmaz. 7 Haziran’da büyük ülke Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA