Süleyman Soylu, Trabzon’u 2050’ye Hazırlayacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, ’”Marmaray’ı yapan AK Parti, Kanuni’yi yapan AK Parti, 26 havalimanını 52 havalimanına çıkartan AK Parti Trabzon’u abat eder” dedi.

Süleyman Soylu, Trabzon’u 2050’ye Hazırlayacak
Araklı İlçe Başkanlığı’nın bir restoranda düzenlemiş olduğu toplantıda konuşan Soylu, Trabzon’un 2050’ye hazırladıklarını söyledi. Trabzon’a AK Parti Hükümetleri döneminde eski para ile 13.3 katrilyon yatırım yapıldığını belirten Soylu, “Ulaştırmada eski para ile 1 katrilyon yatırım, eğitimde 1 katrilyon yatırım, gençlik ve sporda 500 trilyon yatırım sadece Trabzon’da yapıldı. Trabzon 13 yıldır büyük hizmetlere imza attı. Bir çok vilayetten kendisi ile nüfus olarak eşit olan vilayetten kat ve kat büyük hizmetler aldı" dedi.

Soylu, Trabzon’un talep eden bir şehir, büyüyen bir şehir olduğunu dile getirerek, “Sadece 766 bin insanıyla değil etrafında Kafkasya, bir taraftan Ortadoğu, bir taraftan Avrupa’ya açılan bağı ile birlikte önemli bir cazibe merkezi. Güçlü ve etkin bir merkez. Trabzon’a yapılan yatırımlar aynı şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.

Trabzon’a çok güçlü projelerle yatırım yapılacağını kaydeden Soylu, “Bugüne kadar yapılan yatırımların hepsi devam edecek. Eğitimde Araklı dahil olmak üzere size topluca sürprizlerimiz var. Hem ticari hayatının hem hareket kabiliyetinin daha fazla artırabilecek güzel sürprizler hazırlıyoruz. Bütün alanlarda kültür ve turizm alanında Trabzon’u turizmin cazibe merkezi haline getireceğiz. Kış turizmini cazibe haline getireceğiz. 12 ayı cazibe merkezi haline getireceğiz. Bunun dışında ulaştırma yatırımları yapılacağını belirterek, her alanda Trabzon’u 2050’ye kadar olan projelerini planlıyoruz. Trabzon’u herkesin yaşamak istediği, herkesin dinlendiği bir şehir ancak bu kadar planlanabilir, bu kadar güzel şehir haline getirilebilir olduğunu göstermek için bunu siyasi iradeyle ileriye taşıyacağız. Marmara’yı yapan AK Parti, Kanuni’yi yapan AK Parti, 26 havalimanından 52 havalimanına çıkartan AK Parti, Trabzon’u abat eder. ’Buradan milletvekili yok’ diyenlere Araklı’ya açık çek veriyorum. Ben emrinize amadeyim. Bütün arkadaşlarımız emrinize amade. 24 saat ne zaman isterseniz emrinize amadeyim. Araklı’dan bir milletvekili adayı olmamasının eksikliğini ben size çektirmeyeceğim. Hep birlikte gayret edeceğiz” diye konuştu.

Toplantıya Soylu’nun yanı sıra, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve vatandaşlar katıldı. Toplantının ardından Soylu, ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Kaynak: İHA