Havza'da Masa Tenisi Halk Turnuvası Yapıldı

Havza ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilki düzenlenen Masa Tenisi Halk Turnuvasına Havza ve çevre ilçelerden 88 amatör ve lisanslı sporcu katıldı.

Havza 25 Mayıs Spor Salonunda düzenlenen turnuvayı, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan ile sporseverler takip etti.
Yıldız Kız, Yıldız Erkek, Genç Erkek, Lisansız Büyük Erkekler ve Lisanslı Büyük Erkekler kategorilerinde 88 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar neticesinde Yıldız Kızlarda Yıldız Arkan, Yıldız Erkeklerde Ahmet Temizsoy, Genç Erkeklerde Seydican Demir, Lisansız Büyük Erkeklerde Serkan Korkutan ve Lisanslı Büyük Erkekler Umut Coşar birinci oldu.
Dereceye girenlere kupa ve madalyaları Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ve AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan tarafından verildi.

Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun turnuvanın ilk kez düzenlenmesine rağmen katılımın yüksek olmasından ötürü mutlu olduklarını belirterek, "Turnuvanın düzenlenmesinde katkılarından ötürü Havza Kaymakamlığımıza, Havza Belediyemize ve Masa Tenisi İl Temsilciliğimize teşekkür ediyorum" dedi.

Samsun Masa Tenisi İl Temsilcisi Vedat Demirci ise turnuvanın ilk kez düzenlenmesine rağmen katılımın yüksek olduğunu belirterek, "Bundan sonra her yıl düzenli olarak Havza'da Masa Tenisi Turnuvası düzenleyeceğiz" diye konuştu.

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever de yapmış olduğu konuşmada katılımlardan ötürü tüm sporculara teşekkür ederek, "Bu yıl ilki düzenlenen turnuvamıza ilgi yoğundu. Bu turnuvanın süreklilik kazanması adına Havza Kaymakamlığı olarak elimizden geleni yapacağız. Emeği geçenlere teşekkür ederim" ifadesinde bulundu.
Kaynak: AA