Gözgeç Mudanya’ya Çıkarma Yaptı

Ak Parti Bursa Milletvekili adayı Emine Yavuz Gözgeç ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Gözgeç geçtiğimiz gün Mudanya’yı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Gözgeç Mudanya’ya Çıkarma Yaptı
Gittiği her yerde ilgi ve sevgi ile karşılanan Ak Parti Bursa Milletvekili adayı Emine Yavuz Gözgeç bu kez Mudanyalılarla bir araya geldi. Sabahın ilk saatlerinde öncelikle Mudanya Ak Parti İlçe Başkanlığına giden Gözgeç, burada İlçe Başkanı Erdal Kaya ve ilçe yöneticileri ile kısa bir sohbet etti. Sohbetin ardından ziyaretlerine Mudanya balıkçı barınakları ve yat limanında balıkçılık yapan esnafları ziyaret ederek başladı.

Gördüğü her vatandaşla sohbet eden, esnafın derdini dinleyen, sıkmadık el bırakmayan Gözgeç, balıkçı ziyaretinin ardından Mudanya’nın meşhur bölgesi Yıldıztepe’ye çıktı. Burada Mudanya’dan, Bursa’dan, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarla sohbet eden Gözgeç, yoğun bir ilgiyle karşılandı. Gözgeç, ardından Recep Güneş ve kıymetli eşi Hanife Güneş’in evine konuk oldu. Burada ev halkı ve komşularla sohbet etme fırsatı yakalayan Gözgeç, Ak Parti’nin iktidarı süresince kadınlara yaptıklarından bahsetti.

Recep ve Hanife Güneş çiftinin evinden çıkan Ak Parti Bursa Milletvekili adayı Emine Yavuz Gözgeç’in durağı Mudanya Giritliler ve Yanyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. Ev ile dernek arasında yer alan bayan kuaförleri, çay bahçeleri ve vatandaşları da ziyaret eden Gözgeç adeta sıkmadık el bırakmadı. Dernekte Mudanya Giritliler ve Yanyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Aktürk ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Gözgeç keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Dernek ziyaretinin ardından Gözgeç’e dernek başkan yardımcısı Zehranur Biricik tarafından has ipek iplikten örülmüş girit dantel motifli mevlit örtüsü hediye edildi.

Dernek ziyaretinin ardından Yarımada Balıkçılar Çarşısı’nın yolunu tutan Gözgeç burada vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Tek tek esnafları ve vatandaşları gezen Gözgeç bol bol not aldı. Ak Parti Bursa Milletvekili adayı Emine Yavuz Gözgeç Yarımada Balıkçılar Çarşısı ziyaretinin ardından Mudanya temaslarını sonlandırdı.
Kaynak: İHA