Caner Yenidünya Doğanyurt’u Ziyaret Etti

CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, 7 Haziran’da yapılması planlanan genel seçimler kapsamında Doğanyurt ilçesini ziyaret etti.

Caner Yenidünya Doğanyurt’u Ziyaret Etti
Doğanyurtluların büyük ilgisiyle karşılaşan Caner Yenidünya, ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Prof. Dr. Yenidünya, Doğanyurt halkının kendisine gösterdiği ilginin karşılıksız kalmayacağını kaydetti.

Doğanyurt’un baba ocağı olduğunu söyleyen Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, vatandaşların ve esnafların taleplerini not alarak, hiçbir ayrım yapmadan, kararlılık, doğruluk ve hizmet için yola çıktıklarını ve amaçlarının herkesin hayır duasını almak olduğunu belirtti.

Ulaşımda yaşanan sorunlar nedeniyle Doğanyurt’un ekonomik sorunlarının bir kat daha arttığına işaret eden Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, seçimden seçime Doğanyurt’u hatırlayanlardan olmayacaklarını ifade etti. Kendisinin kimse bilmese de baba ocağı olan Doğanyurt’u ziyaret ettiğini açıklayan Prof. Dr. Yenidünya, “Doğanyurt özelikle kış aylarında coğrafi yapısından kaynaklanan nedenlerden dolayı çok arka planda kalıyor. Kastamonu Merkez ve diğer sahil ilçeleri ile olan bağlantısı ulaşım nedeniyle kimi zaman kesintiye uğruyor. Hem tabiatı, hem doğal varlıkları bakımından önemli bir konumda olan Doğanyurt için neler yapabileceğimizi yine Doğanyurtlu hemşerilerimiz ile görüşerek çözüme kavuşturacağız. Vatandaşlarımız işsizlik ile mücadele etmek için göç etmek zorunda kalıyor. Doğanyurt’un ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Maliyetlerin çok yüksek olması yüzünden tarım ve hayvancılık eskisi gibi para kazandırmıyor. Ülkemizi ve sizleri çok seviyoruz. Sizlerin tekrardan hayata tutunmanız için bu göreve baş koyduk. Bizim milletvekili olarak şahsi bir kazancımız yok, sizler için buradayız, sizlere hizmet için buradayız” dedi.

Hem Türkiye’nin hem de Kastamonu’nun geleceği için çok çalışmalarının gerektiğini belirten CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, şöyle konuştu: “Yarınımızın umudumu olan çocuklarımızın, yavrularımızın geleceklerini yeniden kuracağız. Bu hedeflerimizi yerine getirmek için çok çalışacağız. Siyasal iktidarın uyguladığı yanlış politikalar nedeniyle çiftçi, emekli, esnaf, hatta gençlerimiz bile umutlarını kaybetmiş durumdadır. Bizler çalıştıkça ve fikirlerimizi vatandaşlarımızla paylaştıkça bizim gördüğümüz umudu herkes görecek”
Kaynak: İHA