Yırtık Ayakkabıyla Törene Katılan Minik Tuğçe’ye Kaymakam Soytürk Sahip Çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine yırtık ayakkabısıyla katılan küçük kıza, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk sahip çıkarak ayakkabı hediye etti.

Yırtık Ayakkabıyla Törene Katılan Minik Tuğçe’ye Kaymakam Soytürk Sahip Çıktı
Anne ve babası ile geldiği tören alanında protokolde bulunan boş koltuğa oturan Tuğçe Altınbaş (4) isimli küçük kıza protokol üyeleri ilgi ve sevgi göstermişti. Ayakkabısının altının yırtık olduğu sonradan fark edilen Tuğçe için kaymakamlık hemen harekete geçti.

Kaymakam Soytürk, "Yapmış olduğumuz incelemede baba Eşref Altınbaş ve bir çocuğuna 3 ayda bir engelli maaşı ödendiğini, çocukların şartlı eğitimden faydalanarak eğitim yardımı yapıldığını, ayrıca ailesine Sosyal Yardımlaşma Vakfımız tarafından zaman zaman 150 lira geçim yardımı yapıldığını tespit ettik. Ailenin küçük çocuğuna bir ayakkabı hediye ettik "dedi.

Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı başkanlığınca alınan kırmızı ayakkabılar küçük kıza giydirildi.

Anne Dilek Altınbaş, "Allah devletimizden razı olsun, kaymaklıktan geldiler bizi ayakkabı mağazasına getirdiler. Burada beğendiğimiz bir kırmızı ayakkabıyı aldı,k çok sağ olsunlar" diye konuştu.
Kaynak: İHA