Okçular Didim’e Madalyalarla Döndü

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden bir Antrenör ve bir kursiyer, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği iki ayrı okçuluk yarışması müsabakalarında iki il ikinciliği ve bir il üçüncülüğü elde etti.

Okçular Didim’e Madalyalarla Döndü
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu İlkbahar Okları yarışmasında Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 2. Kademe Okçuluk Antrenörü Berkenis Aydemir Bronz madalyanın sahibi oldu.

Ayrıca yine İl Müdürlüğü tarafından çocukların ve gençlerin sağlıklı gelişmelerinde, birbirleriyle sosyal ilişkilerinde, gerek toplumsal, gerekse psikolojik olarak olumlu etkenler oluşturan ve zararlı alışkanlıkların oluşmasını engelleyen spor etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Ulusal Egemenlik kupası İl birinciliği yarışmasında erkekler olimpik yay kategorisinde Berkenis Aydemir ve bayanlar olimpik kategorisinde kursiyer Münevver Er gümüş madalyanın sahibi olarak toplamda 3 madalya kazandı. 2. Kademe Okçuluk Antrenörü Berkenis Aydemir “Seneye yeni kursiyer grubumuzla daha çok çalışarak yeni madalyaları Ulusal platformda da almak istiyoruz, bizlere her zaman destek olan Didim Mesleki Eğitim Merkezi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.
Kaynak: İHA