Küre Kalkınma Platformu Esnaf Toplantısı Yapıldı

Küre’de ilçesinde Geleceğe Küre’sel Bakış, Kırsal Kalkınma’da Yerel Stratejiler Çalıştayları sonunda ortaya çıkan fikir ve projelerin yürütülmesi ve takip edilmesi amacıyla kurulan platform, Küre Kaymakamlığı tarafından düzenlenen yemekte ilçe esnafları ile birlikte bir araya geldi.

Küre Kalkınma Platformu Esnaf Toplantısı Yapıldı
Küre Kaymakamlığı öncülüğünde, Küre Belediyesi, Küre’sel Kalkınma Derneği, Küre Tarımsal Kalkındırma Kooperatifi ve ilçede bulunan esnaf odaları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerinin yer aldığı platform toplantısında ilçe esnafının güncel sorunları görüşüldü. Düzenlenen toplantının başında Küre Kaymakamı Şahin Kazancı tarafından dünya ve ülkemizden büyük,küçük şehir ve ilçe örnekleri üzerinden kalkınma sürecindeki rekabetin boyutları ve unsurları anlatıldı.

Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, konuşmasında Kalkınmanın uzun ve meşakkatli bir süreç olduğu ve bu süreçte başarılı olmak için bir dizi unsurun bir araya getirilmesi gerektiği vurguladı. Düzenlenen toplantıya; Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, Küre Belediye Başkan Vekili Özgür Karabacak, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Ahmet Namlı, MHP ilçe Başkanı Muammer Türkoğlu, Küresel Kalkınma derneği Başkan vekili Süleyman Bilir, Esnaf odası Başkanı Kemal Atay, Küre Tarım Kalkındırma Kooperatifi Başkanı Naim Gülşen ve ilçe’de bulunan diğer oda ve STK Başkanları ve temsilcileri ile içe esnafları katıldı.
Kaynak: İHA