Ak Parti Millet Vekili Adayları’dan Osman Açıkgöz’e Ziyaret

AK Parti Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci, beraberinde İl Başkanı Hüseyin Manav ile birlikte Bartın Kamu Hastaneleri Birliğini Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz’ü makamında ziyaret etti.

Ak Parti Millet Vekili Adayları’dan Osman Açıkgöz’e Ziyaret
Ziyaret sırasında Bartın’da gerçekleştirilen Sağlık yatırımları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Bartın’a sağlık alanında da önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Tunç, yeni sağlık tesislerinin yapımı, hastanelerin tıbbi cihaz kapasitesinin artırılması, hasta yataklarının nitelikli hale getirilmesi gibi hizmetleri yürütebilmek için bütçeden sağlığa ayrılan payı yükselterek, Bartın’a sağlıkta 38 Milyon yatırım yapıldığını söyledi. Milletvekili Tunç;"Aile hekimliği, evde sağlık hizmeti, ilaca ulaşımın kolaylaşması, Alo 182 Randevu Sistemi ve Ambulans filomuzun genişletilmesi gibi devrim niteliğindeki yeniliklerle vatandaşımızın sağlık çilesine son verdik. Sağlık alanında getirdiğimiz yeni anlayışla, önleyici ve koruyucu sağlık hizmetlerini yaygınlaştırdık” diye konuştu.

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Gene Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz de yaptığı açıklamada, 400 yataklı Şehir Hastanesi yapılıncaya kadar geçecek sürede Bartın Devlet Hastanesi’nin daha kaliteli sağlık hizmeti sunması için son 2 yılda çok önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Açıkgöz sözlerinin devamında; “8 milyon lira tutarında sağlanan ödenekle, hastanelerin fiziki imkanlarını iyileştirdiklerini, 4 milyon lira tutarında tıbbi cihazlar alarak, Bartın’da EMG Laboratuvarı, Taş kırma ünitesi, fakometre, 3.basamak yoğun bakım ünitesi, diyaliz hizmetlerinin kapasitesinin artırılması, acil servisin modernizasyonu, uyku laboratuvarı, fizik tedavi merkezi, USG hizmetleri revizyonu, çocuk servisi, poliklinkler, yemekhaneler ve laboratuarların revizyonunu gerçekleştirdiklerini belirterek, bu çalışmalarda ödeneklerin aktarılmasında verdiği destekten ve ziyaretinden dolayı Milletvekili Yılmaz Tunç’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA