Gümüşhane Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi

Gümüşhane Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen'in makamında gerçekleştirilen imza törenine, Mali Hizmetler Müdürü Kubilay Bozalan, Belediye-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan Öztürk ve Şube Başkan Yardımcısı İsa Şanlıtürk katıldı.

Toplu İş Sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyen Çimen, "Çalışanlarımızın emeğinin karşılığını vermek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Tüm personelimizle huzurlu bir ortamda halkımıza daha fazla hizmet üreterek faydalı olma çabasındayız" dedi.

Çimen, her personelin kendileri için kıymetli olduğunu vurgulayarak, "Çalışanlarımızın emeği, alın teri bizim için kutsaldır. Emeğin karşılığının hakkaniyetle ve zamanında verilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Şanlıtürk ise Gümüşhane Belediyesi ile imzaladıkları sözleşmeyle elde edilen artışın, bölge belediyeleri arasındaki en iyi oran olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:
"Toplu İş Sözleşmesi ile Gümüşhane Belediyesinde işçilerimizin iş barışı ve huzurunu sağlama adına en iyi rakama ulaştık. Bunun gururu ve sevinci içindeyiz. Bu anlamda Başkanımız Ercan Çimen'e gösterdiği mütevazi tavrı ve işçi kardeşlerimize vermiş olduğu değerden ötürü teşekkür ediyorum."
Kaynak: AA