Elibol: 'Bu Seçimde Türkiye’nin 2023’e Gidip Gitmemesinin Kararını Vereceğiz”

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Nuri Elibol, 7 Haziran milletvekili genel seçimlerinin önemine dikkat çekerek, Türkiye’nin 2023 hedefine gidip gitmeyeceğinin kararının verileceğini söyledi.

Elibol: 'Bu Seçimde Türkiye’nin 2023’e Gidip Gitmemesinin Kararını Vereceğiz”
7 Haziran milletvekili genel seçimleri çerçevesinde seçim çalışmalarını Kazan ilçesinde yürüten AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Kazan Belediyesi Meclis üyeleri ve AK Parti Kazan İlçe Teşkilatı yöneticileri ile birlikte Keresteciler Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Eski Türkiye’nin egemen güçlerinin kol kola girerek Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetini göndermek istediklerini söyleyen Nuri Elibol, bunu da Türkiye’yi sevdikleri için değil, eski Türkiye’deki günlerine tekrar kavuşabilmek için yaptıklarını kaydetti. Sorumluluk sahibi herkese görev düştüğünü belirten Elibol, herkesin bu çevrelerin Türkiye üzerinde oynadıkları oyunları anlatması gerektiğinin altını çizdi.

Türkiye’nin zor bir virajdan geçtiğini ifade ederek 7 Haziran seçimine dikkat çeken Elibol, “Önümüzdeki dönem sanayi, teşvik, üretim, Ar-Ge ve inovasyon ile ilgili çok ciddi teşvikler olacak. Önümüzdeki dönem sanayicinin dönemi olacak. Sanayiciler ve çiftçilerin hükümetin çıkarttığı çoğu yasadan haberi yok. Bir sürü teşvikler var, onların duyurulması gerekiyor. Son derece stratejik bir dönemden geçiyoruz, bu virajı kazasız belasız atlatmamız lazım. Bu anlamda sanayicilerimize çok iş düşüyor. CHP’nin açıkladığı vaatleri biz yapsaydık TÜSİAD gazetelere ilan verirdi, ‘zengin babanın hovarda oğlu, nereden buldunuz, kimin parasını dağıtıyorsunuz’ diyerek bildiri yayınlarlardı. İstanbul’un şişman kedilerinin sesi çıkmıyor. Tek Erdoğan gitsin de onlarda batmaya razılar, bu kadar psikolojilerini kaybetmişler. Bu seçimde Türkiye’nin 2023’lere gidip gitmeyeceği yönünde tablo çıkacak önüne. Bir oy çok kıymetli, bu dönem kritik bir dönem” diye konuştu.

Kaynak: İHA