Didim’de 23 Nisan Coşkusu Salona Sığmadı

Didim Halkoyunları Gençlik ve Spor Kulübünün (DAHOT) gerçekleştireceği 23 Nisan Uluslararası Halkoyunları Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Didim’de 23 Nisan Coşkusu Salona Sığmadı
Didim’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Didim Halkoyunları Gençlik ve Spor Kulübünün (DAHOT) gerçekleştireceği 23 Nisan Uluslararası Halkoyunları Çocuk Festivali kapsamında dün akşam saat kapalı spor salonunda gerçekleşen etkinlik büyük ilgi gördü. Etkinliğe Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, DAHOT Başkanı İlyas Aydur, Didim Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Etkinlikler kapsamında DAHOT Halk oyunları ekipleri ile ilçedeki okulların Halk oyunları ekipleri Ülkemizin değişik yörelerine ait oyunları sergilerken, anaokul ve özel kreşler öğrencileri de danslarını sergiledi. Etkinliğe misafir olarak davet edilen 5 ülkeden 6 grup kendi ülkelerinin yöresel oyunlarını sahneledi.

Didimlilerin zaman zaman alkış tutarak izlediği etkinlikte keyifli saatler yaşandı. Etkinliği sonunda Çocuk Festivaline destek olan kurumlara ve sponsorlara teşekkür plaketleri verildi.

Kaynak: İHA