Başkan Aydın, Genç Çiftin Nikahını Teleferikte Kıydı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Piyerre Loti teleferiğinde Ahmet ve Meryem adlı çiftin nikahını kıydı. Başkan Aydın, “Her zaman birbirinize karşı anlayışlı olun, birbirinizi idare edin” diyerek tavsiyelerde bulundu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Piyerre Loti teleferiğinde iki gencin nikahını kıydı. Teleferikte kıyılan nikahın ardından genç çifte öğütler veren Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Birbirinize çabuk sinirlenmeyin. Birbirinize karşı her zaman anlayışlı olun. Biriniz sinirlendiği zaman diğeri, diğeriniz sinirlendiği zaman da öbürü alttan alın. Bu şekilde birbirinizi gayet güzel idare edersiniz. Çabuk anne, baba olun. Anne, baba olursanız hayat daha da güzelleşiyor. Bunda emin olabilirsiniz, bu durum kendi hayat tecrübelerimle sabittir. Hayatımı baba olduktan önce ve sonra (ikiye) ayırdım. Baba olmak gerçekten hayatımda dönüm noktası oldu. Muhtemelen sizde aynı duyguyu yaşayacaksınız” dedi.

Başkan Aydın’a teşekkür eden damat Ahmet Çetinkaya, “Başkanımız bize çocuk tavsiyesinde bulundu ve bize birbirimizi kırmamamız gerektiğini söyledi. Her ikimize de herhangi bir tartışma sırasında alttan almamız gerektiğini söyledi” diye konuştu.
Kaynak: İHA