Bağcılar Yeni Semt Polikliniğine Kavuşuyor

Türkiye’nin nüfus olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar, yeni bir semt polikliniğine kavuşuyor. Güneşli Mahallesi’nde inşa edilen Mustafa Dinç Semt Polikliniği, verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da bünyesinde barındıracak.

Bağcılar Yeni Semt Polikliniğine Kavuşuyor
Türkiye’nin yüzde 1 nüfusunun yaşadığı Bağcılar ilçesine yeni bir semt polikliniği inşa ediliyor. Bağcılar Belediyesi tarafından mevcut polikliniğin yetersiz kalması nedeniyle Güneşli Mahallesi’nde inşaatı hızla süren Mustafa Dinç Semt Polikliniği hizmete sunulduğunda ilçe sakinlerinin sağlık hizmeti ihtiyacına cevap verecek. Poliklinik toplam 2 bin 940 metrekare alana edildi. Mustafa Dinç Semt Polikliniği hizmete sunulduğunda, bünyesinde verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da barındıracak.

Merkezde, ayrıca iki adet soğuk oda, jeneratör odası ile teknik hacimler de yer alacak. Zemin kattaki verem savaş biriminde sorumlu hekim odası, 7 doktor odası, arşiv, röntgen odası hizmet verecek.

“SAĞLIK VE EĞİTİME ÖNCELİK VERİYORUZ”

Ülkemizin yüzde 1 nüfusunun Bağcılar’da yaşadığını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, eğitim, sağlık ve ulaşım alanındaki ihtiyaçların karşılanması amacıyla önemli projelerin hizmete sunulduğunu ifade etti. Başkan Çağırıcı, inşa ettikleri Mustafa Dinç Semt Polikliniği’nde verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığının da hizmet vereceğini de belirterek, “Hemşehrilerim diğer alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da önemli hizmetlere kavuşuyor. Bu anlamda Mustafa Dinç Semt Polikliniği de hemşehrilerime verilecek hizmete büyük katkı sağlayacak” diye konuştu.
Kaynak: İHA