Mümine Teyzeden Başkan Aydın’a Teşekkür Böreği

Konya Vuslat Gezisi’ne katılan Mümine Başaran, kendi elleriyle yaptığı su böreğini Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a ikram ederek, düzenlenen geziden dolayı teşekkür etti.


Başkan Remzi Aydın’ın özel olarak hayata geçirdiği kültür gezilerine geri dönüşler olumlu yönde devam ediyor. Konya, Bursa, Çanakkale ve Edirne’ye yapılan gezilerden Konya Vuslat Gezisi'ne katılan Mümine Başaran, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Eyüp ilçe sakinlerine tanınan bu tür güzel ve anlamlı çalışmalardan dolayı gezilerin mimarı olan Aydın’a teşekkür eden Mümine teyze, evde yaptığı iki tepsi su böreğini de getirip kendi elleriyle Aydın’a yedirdi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Gezi sırasında görevli personelin gösterdiği ilgi ve alakanın çok hoşuna gittiğini söyleyen Mümine teyze, belediye personelini çocukları gibi gördüğünü söyledi.

Mümine teyze, öğle arasında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler birimine bağlı Beyaz Masa çalışanlarını da unutmadığını söyleyerek, onlara da getirdiği börekten ikram etti.
Kaynak: İHA