Gülen, eğer başarılı olsaydı...

Eski Emniyet Müdürü yeni yazdığı kitabında FTÖ hakkında şok eden bilgileri paylaşıyor. İşte Avcı'nın kaleme aldığı yeni kitabından ilginç bölümler..

Gülen, eğer başarılı olsaydı...
Gülen, eğer başarılı olsaydı...
Paralel yapının 4 yıl hapse attığı eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı çok konuşulacak bir kitaba imza attı. 'Cemaat'in iflası'' kitabında deşifre edilen kumpasların yanı sıra 'sapkın inançlar' var. Avcı cemaat içinde Gülen'in çöpünün bile kutsal olduğunu söylüyor.

DÖKMEZ İÇERLER

Paralel yapıyı yakından inceleyen Avcı şu bilgileri veriyor: Cemaate göre Hoca kutsaldır. Ona ilahi ilhamlar geliyor. Hoca'nın içtiği bardakta artan su asla dökülmez. Çayından artan, bardağın altındaki çay asla dökülmez. Herkes gıdım gıdım alarak menfaat sağlamak ister. Kullandığı hiçbir eşya çöpe atılamaz. O en değerli hediyedir.

TÜRKİYE CEZAEVİ OLACAKTI


Hanefi Avcı, 17 aralık darbesi başarılı olsaydı yaşanabilecekleri şöyle özetliyor... İKK açılırsa görülür. Hükümet devrilecek ve asıl tutuklamalar gelecekti. Selam-Tevhid davasında yüzlerce bürokrat, bakanlar, 'İran casusu' denilerek hapse atılacaktı. 'İstihbarata karşı koyma' faaliyeti adı altında tüm illerde toplumu hizaya getirecek operasyonlar olacaktı. Bunlar ne rivayet ne abartı. İKK bilgileri eğer açılırsa herkes net olarak görecek.