Genç Kaymek'ten Çocuk Şenliği

Büyükşehir Belediyesi Genç Kaymek tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katılan çocuklar doyasıya eğlendi.


Harikalar Diyarı Bilim Merkezi'nde gerçekleştirilen şenlikte çocuklar şişme oyunlar, animasyonlar ve yarışmalarla eğlenirken Karizma Basket Şov ve ip cambazı gösterileriyle de heyecanlı anlar yaşadı.

Şenliğe katılan yaklaşık 5 bin çocuğa sucuk-ekmek ikramında da bulunuldu.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, çocukların geleceğin teminatı olduğunu kaydetti ve bu nedenle onları en iyi şekilde yetiştirecek program ve etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Genel Sekreter Yalçın daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in çocuklara yazdığı mektubu okudu.

"HUZUR VE BARIŞ DOLU BİR DÜNYA İÇİN"
Başkan Çelik'in mektubu özetle şöyle: "Umarım bugün burada sizin için hazırlanmış olan etkinliklere katılarak doyasıya eğlenir ve keyifli bir gün geçirirsiniz.

Biz büyüklerin herhalde en mutlu olduğu anlar, çocukların mutlu ve sevinçli olduğunu görmektir. Hele belediye başkanlığı gibi sorumluluk yüklü bir vazifeniz varsa, insanlar sizden bir şeyler bekliyorsa ve siz bu beklentiyi karşılamışsanız, dünyalar sizin olur.

Bugün burada bulunan çocuklarımızın gözlerinin içindeki ışıltı, yüzlerindeki mutluluk ve heyecan, bizleri gelecek için hem umutlandırıyor hem de daha iyilerini, daha güzellerini yapmak için şevklendiriyor.

Sizlere daha yaşanabilir, huzur ve barış dolu bir dünya bırakmak için var gücümüzle çalışacağız.

Sevgili çocuklar,
Çocukluğun vermiş olduğu saflık, duruluk, beklentisiz iyilik yapma ve paylaşma duygularının içinizden eksik olmamasını diliyor, bir kez daha bayramınızı tebrik ederek hepinizi sevgiyle kucaklıyorum."
Kaynak: İHA