Ak Parti Bartın Milletvekili Tunç Açıklaması

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da hükümetleri döneminde 2 milyar lira tutarında kamu yatırımını hayata geçirdiklerini, 1,8 milyar tutarındaki projelerin yapımının da devam ettiğini söyledi.

Tunç, mahalle muhtarlarıyla düzenlediği toplantıda, iktidarlarından önceki 90'lı yılların ülke için kayıp yıllar olarak tarihe geçtiğini belirtti.

Her 2 yılda bir değişen koalisyon hükümetleriyle istikrarsızlıkların, faile meçhullerin, terör olaylarının, banka batırmaların, ekonomik krizlerin milleti bezdirdiğini ve yaptırım yapılmasının aksine ülkenin memura, işçiye, emekliye maaş dahi ödeyemeyen bir hale getirildiğini anlatan Tunç, şöyle konuştu:
"O yıllarda ülkemiz IMF kapılarına muhtaç bırakılmıştır. İşte milletimiz bu kötü gidişata AK Parti ile 'dur' dedi.

13 yıllık iktidarımızda ülkemizin kronikleşmiş sorunlarını birbir ele aldık ve demokrasi çıtasını yükselttik. Ekonomik kalkınma hamlesini başlattık, milli geliri 200 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkararak ekonomiyi 4 kat büyüttük. Eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye her alanda Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırdık, milletimizin refahını artırdık. Hükümetlerimiz döneminde sadece Bartın'da 2 milyar lira tutarında kamu yatırımını hayata geçirdik ve 1,8 milyar lira tutarında da devam eden projeler var. Üniversite kampüs inşaatları, kamu hizmet binaları, barajlar, tüneller, yeni okullar, hastaneler, sağlık merkezleri, sanayi, kültür turizm, alt yapı üst yapı yatırımları, toplu konutlar ve tarım teşvikleri ile Bartın'ı her alanda geliştiriyoruz. Milletimiz her seçimde 'AK Parti' diyerek, istikrara ve icraata 'evet' demiştir. Milletimizin güvenini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz."
Kaynak: AA