23 Nisan’ı Hastanede Pasta Keserek Kutladılar

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını İlçe Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuklarla birlikte hazırlanan pastayı keserek kutladı.

23 Nisan’ı Hastanede Pasta Keserek Kutladılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İlçe Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniğinde hazırlanan programa Kaymakam Sonel’in yanı sıra Başhekim Fatih Altıntepe, hastane çalışanları ve hasta yakınları katıldı.

Hazırlanan programda 23 Nisan pastasını Kaymakam Tuncay Sonel hastanede tedavi gören konuşma engelli Cem Koçak ile birlikte keserek kutladı. Kaymakam Sonel pastadan Cem Koçak’a yedirmeyi de ihmal etmedi.

Kaymakam Sonel daha sonra hastanedeki bütün odaları tek tek ziyaret ederek çocuklara oyuncak, Regaib Kandili dolayısıyla da hastalara, hasta yakınlarına ve çalışan personele özel olarak hazırlanan gülleri dağıtarak kandillerini kutladı.

Kaymakam Tuncay Sonel, yaptığı konuşmada, "23 Nisan Çocuk Bayramında hastanede tedavi gören öğrencilerimizin bu bayramdan mahrum kalmasını istemedik. Bu bayram onların bayramı ve bizde onlarla bu bayramı hastanede kutlayalım istedik. Ayrıca bu gün Regaib Kandili hastanemizde yatan hastalarımızı çalışan personellerimizi de ziyaret ederek onlarında kandilini kutladık. Bu programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA