Özgüven’den Uçurtma Şenliğine Davet

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi çocuklar için “Uçurtma Şenliği” düzenliyor.

Özgüven’den Uçurtma Şenliğine Davet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Toki İlkokulu bahçesinde düzenlenecek olan uçurtma şenliği yarın saat 13.00’de başlayacak.

Uçurtma Şenliğine tüm çocukların ve velilerin davetli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli’de ilk kez çocuklara yönelik böyle bir etkinlik yapılacağını ifade ederek, “Tüm çocuklarımızı uçurtma şenliğimize bekliyorum” dedi.

Çocuklara yönelik etkinliklerin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Özgüven, “Bu etkinliklerdeki amacımız, çocukların çocukluklarını doyasıya yaşamalarını sağlamaktır. Çünkü bir çocuğun yüzündeki gülümsemeyi görmek, bizim için hayattaki pek çok şeyden daha değerli ve önemlidir. Çocuklarımıza mutluluk ve güven dolu bir geleceği tesis etmek biz büyüklerin en temel görevidir” diye konuştu.

Uçurtma Şenliğinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile aynı gün yapmalarının daha da anlam kazanacağına dikkat çeken Özgüven, tüm çocukları doyasıya eğlenecekleri bu etkinliğe beklediğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA