İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, ilde kamu kurumlarının 2015 yılı proje tutarının 2 milyar 907 milyon lira olduğunu söyledi.

Yavuz, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen 2015 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Gümüşhane'nin kamu yatırımları noktasında kişi başına en fazla yatırım alan illerin başında geldiğini belirtti.

Gümüşhane'deki kamu yatırımlarının hem kağıt üzerinde hem de fiiliyatta belli olduğunu vurgulayan Yavuz, "Bundan dolayı da yaşanan memnuniyetin üst düzeyde olduğunu gözlemledik. Karşılaştığımız bazı coğrafi sorunlar nedeniyle biraz gecikme olabiliyor. Bütün bunlara rağmen muazzam bir memnuniyet var" dedi.

Yavuz, bütün ilgililere teşekkür ederek, "Bu tempoyla devam edersek inanıyorum ki çok güzel günler bizi bekliyor. İnsan talep ve ihtiyaçlarını sonlandırmak mümkün değil ama büyük mesafe alacağımıza da inanıyorum. İlimizde kamu kurumlarının 2015 yılı proje tutarı 2 milyar 907 milyon liradır" diye konuştu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Vali Yardımcısı Şenol Turan, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar'ın katıldığı toplantı, yatırımcı kurum ve kuruluşların yetkililerinin çalışmalar hakkında bilgi aktarmasının ardından sona erdi.
Kaynak: AA