Görele Belediyesinin Üst Yapı Çalışmaları

Görele Belediyesi tarafından 30 bin metrekarelik alanda üst yapı çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Belediye Başkanı Tolga Erener, Sayfiye Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nden başlayan ve Soğuksu Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi'nde tamamlanacak olan çalışmaları yerinde inceledi.
Erener, burada yaptığı açıklamada, ilçeyi modern bir yapıya kavuşturmak ve insanların rahatça dolaşabileceği sosyal alanlar yaratmak için 30 bin metrekarelik alana yapılacak parke taşı döşeme çalışmalarına başlandığını söyledi.

Görele'yi kötü görüntüsünden modern bir görüntüye kavuşturmak adına altyapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına geçildiğini belirten Erener, şöyle konuştu:
"Üst yapı çalışmalarımız nedeniyle bozulan yollarımızı modern parke taşı döşeyerek güzelleştiriyoruz. Üst yapı çalışmalarımıza başladığımız bazı alanları trafiğe de kapatarak insanların huzur içinde, rahatça dolaşabileceği alanlar yaratacağız. Çalışmalarımıza insanlarımızın kalabalık olduğu Hasan Ali Yücel Caddesi'nden başladık. Yıllardır harap olmuş eski kaldırımları kırarak içme su hatları değiştirilip yapılan tasfiye, çakıllama ve kumlama çalışmalarının ardından parke taşı döşeme çalışmalarına başladık. Bu çalışmalarımızda halkımızında gerekli hassasiyeti göstermelerini istiyoruz."
Kaynak: AA