Seydişehir’de Gönül Telleri Konseri

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Atatürk Düşünce Derneği tarafından Gönül Telleri konseri organize edildi.

Seydişehir’de Gönül Telleri Konseri

Belediye düğün salonunda Seydişehir Atatürk Düşünce Derneğinin organize ettiği, Görme Engelli Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ruşen Yılmaz’ın solist olarak katıldığı konsere Seydişehir sivil toplum örgütleri ve Türk sanat müziği severler ilgi gösterdi.

Konserin açılış konuşmasını yapan Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği yönetim kurulu üyesi Tülin Pinici, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün ifade ettiği gibi yüksek bir insan toplumu olan Türk Milletinin tarihi bir özelliği de güzel sanatları sevmek ve ondan yükseltmektir. Bunun içindir ki milletimizin yüksek karakterini, yorulmaz çalışkanlığını, doğuştan gelen zekasını, ilme bağlılığını, güzel sanatlar sevgisini ve milli birlik duygusunu devamlı olarak ve her türlü vasıta ve önlemlerle besleyerek geliştirmek milli idealimizdir. Gönül Telleri Ruşen Yılmaz Türk Sanat Müziği konserimize hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Konserde sanat müziği eserlerini seslendiren sanatçı Ruşen Yılmaz Seydişehir’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, toplumsal içerikli mesajlar vererek Atatürk Düşünce Derneğinin önemli bir toplumsal işlevi olduğunu belirtti.

Yılmaz, organizasyonu gerçekleştiren Dernek Başkanı Hüseyin İriilter ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Kaynak: İHA