Kartepe Anadolu Lisesi’nden Üzülmez’e Ziyaret

Kartepe Anadolu Lisesi idareci ve yöneticilerini konuk eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, eğitime yapılan yatırımın en doğru yatırım olduğunu belirtti.

Kartepe Anadolu Lisesi’nden Üzülmez’e Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ziyaretine gelen Kartepe Anadolu Lisesi idareci ve yöneticilerini ağırladı. Okul Müdürü Süleyman Gezer, Müdür Yardımcısı Metin Mısırlı, Okul Aile Birliği Başkanı Bülent Sezgin, Başkan Yardımcısı Yusuf Durmuş, üyeler; Nur Cihan, Elmas Şeker ve Doğan Uslu’dan oluşan Kartepe Anadolu Lisesi idareci ve yöneticileri Başkan Üzülmez’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kartepe Anadolu Lisesi’nde yeni göreve başlayan okul idaresi ve Okul Aile Birliği üyeleri başkana okullarının mevcut durumu hakkında bilgi verdiler. Okul idareci ve yöneticileri, hali hazırda yerel yönetimlerin desteğine her zaman ihtiyaçları oldukları belirttikleri ziyarette eğitime ve eğitim kurumlarının her zaman yanında olan Başkan Üzülmez’den destek istediler.

Okul idareci ve yöneticilerinin ziyaretinden memnun olduğunu belirten Başkan Üzülmez, yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu. Eğitime yapılan yatırımın en doğru yatırım olduğunu belirten Başkan Üzülmez, belediye olarak imkanlar ölçüsünde eğitime ve eğitim kurumlarına destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA