'Frig Vadisi Bisiklet Turu' Başladı

Afyonkarahisar’da bu yıl ikincisi düzenlenen ve 250 bisikletçinin katıldığı "Frig Vadisi Bisiklet Turu"nun startı kent merkezinden verildi.

'Frig Vadisi Bisiklet Turu' Başladı

Bisiklet turu başlangıcı öncesi Frig Vadisi Bisiklet Turu Sorumlusu Alicem Aktaş etkinik hakkında bilgi verdi. Aktaş, 3 farklı ülkeden, 28 ilden ve toplamda 250 bisikletçinin bu tura katıldığını söyledi.

Afyonkarahisar’ın turizm potansiyeline katkıda bulunmak adına geçen yıl ilkini, bu yıl da ikincisini düzenledikleri "Frig Vadisi Bisiklet Turu"nun 2 gün boyunca Afyonkarahisar sınırları içerisinde yapılacağını belirten Aktaş, kalan bölümünde ise bisikletlerle vadinin bulunduğu Ayazini bölgesinde de kamp ve konaklama yapacaklarını bildirdi.

Böyle bir organizasyonun geleneksel hale gelerek, Afyonkarahisar’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Vekili Erhan Günay ise, turun kazasız ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi temennisinde bulunarak "Frig Vadisi Bisiklet Turu"nun startını verdi.

Anıt Park önünden startı verilen bisiklet turunun başlangıç programına Vali Vekili Erhan Günay’ın yanı sıra kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda bisikletçi katıldı.

Kaynak: İHA