Çanakkale'den Kısa Kısa

LJanakkale Ticaret Borsası üyeleri, İzmir'de düzenlenen OLIVTECH 2015 Zeytin, ZeytinyağŸı ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

LJanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu BaşŸkan Yardımcısı Salamon Halyo, fuarda 40 metrekarelik alanda stant açarak, zeytin ve zeytinyağŸı sektör kurulunda yer alan firmaların ürünlerinin alıcılarla buluşŸturulup, bağŸlantı yapmalarına zemin hazırlama imkanına erişŸtiklerini söyledi.

Fuarın uluslararası özelliğŸinin olması nedeniyle ürünlerin hem Türkiye'de yaşŸayan, hem de yakın coğŸrafyada bulunan tüketicilerin damak zevkine sunma imkanına kavuşŸtuklarını aktaran Salyo, "Organik ürünlerin ve zeytinin ana vatanı Anadolu'nun ürün çeşŸitliliğŸini, kalitesini sergilemek ve Türk firmalarının global pazardaki rekabet güçlerini artırmasına yönelik girişŸimlere destek olmak amacıyla düzenlenen fuar katılımcılarına önemli işŸ bağŸlantıları kurma olanağŸı sunmuşŸtur" dedi.


- Malkara Ticaret Borsası'nın ziyareti

Malkara Ticaret Borsası heyeti, LJanakkale Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.
Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu BaşŸkanı Atilla Ayaz, Meclis BaşŸkanı Adnan Sungur ile meclis üyelerini LJanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu BaşŸkanı Kaya ǜzen ve Yönetim Kurulu Sayman ǜyesi Zakir Tanrıkulu karşŸıladı.
ǜzen, LJanakkale SavaşŸları'nın 100'üncü yılı olan 2015'in hem LJanakkale hem de ülkenin maneviyatı açısından çok önemli olduğŸun belirterek, "Bu ziyaret, borsalar arasında yapılacak işŸ birlikleri için vesile olacaktır" dedi.

Ziyaretin sonunda ǜzen, konuklarına hediyeler verdi.
 
Kaynak: AA