Kavak’ta Halk Günü

Kavak Belediyesi’nde düzenlenen halk gününe vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Kavak’ta Halk Günü

Perşembe günleri düzenlenen ‘halk gününde’ Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Başkanlık makamında gerçekleştirilen halk gününe Kavaklı vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

"VATANDAŞIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZ"
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Halk gününde ilçe halkımız ile buluşup onların her türlü sıkıntı ve taleplerini dinliyoruz. Elimizden geldiğince, istek ve şikayetlerini bizlere ileten vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan da ilçemiz için daha iyi ne yapabiliriz hakkında fikir alışverişi yapıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz halk gününe vatandaşlarımızın ilgisi çok büyük buda beni çok mutlu ediyor" dedi.

Halk gününe katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Sarıcaoğlu, "Halk günlerinde gördük ki, halk günleri halkımızla belediyemiz arasındaki bağları daha da güçlendiriyor, bu nedenle her perşembe günü halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz ve ilçemizin sorunlarını birlikte konuşacağız çözüm yollarını birlikte tartışıp karara bağlayacağız" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA