Dünyaca Ünlü Tv Yıldızı Samuel Brodıe, Lhmacın ve Türk Kahvesine Hayran Kaldı

Endonezya'nın Hollywood yapımlarında rol alan ilk TV yıldızı Samuel Brodie, lahmacun ve Türk kahvesine hayran kaldı.

Dünyaca Ünlü Tv Yıldızı Samuel Brodıe, Lhmacın ve Türk Kahvesine Hayran Kaldı

Brodie, global temsilcisi olduğu Microskin lansmanı için İstanbul'a geldi. Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahı Prof. Dr. Murat Topalan'la birlikte lansmana ev sahipliği yapan Brodie, 24 yaşındaki vitiligo hastasına yaptığı ikinci deri uygulamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Türkiye'ye ilk kez geldiğini, ve ilk görüşte aşık olduğunu belirten Brodie, ''İstanbul çok fantastik ve insanları çok harika. Buradan bir ev almak ve ikici bir evimin de İstanbul olmasını istiyorum. Tam anlamıyla İstanbul'un büyülü bir şehir olduğunu düşünüyorum'' dedi.

'Türkiye denilince aklınıza gelen ilk gelen şey ne oldu?' sorusu üzerine Brodie, ''Türkiye denilince aklıma hep 3 üç isim geliyor. Mustafa Kemal Atatürk, Nuri Bilge Ceylan ve Tarkan. Bu isimler arasında en yakından bildiğim ve takip ettiğim isim Nuri Bilge Ceylan. Son filmi 'Kış Uykusu' sinema dünyasında çok konuşuldu. Sanıyorum son dönemin en çok konuşulan yönetmenlerinden biri oldu. Bu büyük ustanın ülkesi Türkiye'ye gelmek ayrıca heyecanlandırdı beni'' dedi.

Filmlerden ve televizyon şovlarından kazandığı paranın büyük kısmını Endonezya'da kurduğu çocuk koruma yurduna aktaran Brodie, ''Ben de çocuk yurdunda büyüdüm o yüzden böyle bir şeye kalkışarak 136 çocuğun kaldığı güzel bir yurt yaptırdım'' dedi.

İstanbul'da bir kaç film teklifi aldığını da söyleyen Samuel Brodie, ''İstanbul başlı başına doğal bir plato. Burada güzel bir projede bulunmak isterim doğrusu. Gelen teklifleri değerlendirerek karar vereceğim ama en çok istediğim de komedi dalında güzel bir projede yer almak'' dedi.

Türk yemeklerine de hayran kaldığını belirten Brodie, ''Özellikle lahmacun ve Türk kahvenize hayran kaldım. İnanılmaz lezzetler var burada. Umarım kilolu bir şekilde buradan ayrılmam'' dedi.

Kaynak: İHA