Başkan Sekmen, Şenkaya’da

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, muhtarlarla toplantılarına Şenkaya'da devam etti.

Başkan Sekmen, Şenkaya’da
Başkan Sekmen, kurum yöneticileriyle birlikte, Şenkaya İlçesi'nde, AK Parti İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri ve ilçede görev yapan 72 mahalle muhtarıyla toplantı yaparak, ilçenin ve mahallelerin sorunlarını masaya yatırdı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, ilçeyle ilgili genel bilgiler vererek, mahallelerin öncelikli sorunlarını dile getirdi ve"Büyükşehir Belediye Başkanızın, 72 mahallesi ve 20 binin üzerinde nüfusu olan Şenkaya İlçemize müjdeler vereceğinizi biliyorum." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de konuşmasında, Şenkaya İlçesi'ne, Canlı Hayvan Pazarı ve Mezbahana yapılacağını, ayrıca yeni bir iş makinesi alınarak Şenkaya İlçesi'ne verileceğini, yapılan çalışmalar sonucu, eğer yeterli kömür rezervi bulunursa, Şenkaya'ya büyük bir yatırım yapılacağını müjdeledi.

Başkan Sekmen ayrıca, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde muhtarların sorunlarını takip eden, muhtarlardan sorumlu bir Daire Başkanlığı oluşturulduğunu ve bu Daire Başkanlığı görevine de Vahdettin Tortumlu'nun getirildiğini açıkladı.

Şenkaya İlçesi'ne sorunları çözmeye geldiklerini vurgulayan Başkan Sekmen, "Biz sorunları çözmeye geldik. Sorunları yerinde çözmemiz için, ekibimle birlikte ilçelere gelerek, muhtarlarımızla yılda 2 defa toplantı yapıyoruz. Muhtarlarımızı teker teker dinleyerek, mahallelerimizin eksikliklerini tespit ediyor, kurum yöneticilerimizle değerlendirme yapıp, notumuzu alıyoruz. Biz öncelikle; içme suyu, kanalizasyon ve yol sorunları üzerinde duruyoruz. Daha sonra da, muhtarlarımızın sorunlarını ve isteklerini değerlendirip, not alıyoruz." dedi.

Muhtarlar, Başkan Sekmen'e, ilçelerine gelerek muhtarlarla toplantı yaptığı, sorunlarını ve isteklerini tek tek, ayrıntılı olarak dinleyip, yöneticileriyle değerlendirerek, notlar alıp, gerekli talimatları verdiği; ayrıca muhtarlara gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA