Yıldırım İlçesi Mahalle Konaklarıyla Gelişiyor

Yıldırım Belediye BaşŸkanı İsmail Hakkı Edebali, Kazım Karabekir ve Beyazıt mahalle konaklarının vatandaşŸların kullanımına açıldığŸını bildirdi.

Yıldırım Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Edebali, belediye tarafından yaptırılan mahalle konaklarının toplumsal kalkınmada önemli rol oynayacağŸını ifade etti.

Mahalle konaklarının Yıldırımlıların sosyalleşŸmesinde önemli katkılar sunan yapılar olduğŸunu belirten Edebali, "Konaklarımızın içinde muhtarlığŸın yanı sıra önemli hizmetler de veriyoruz. KreşŸ, hanımlar lokali gibi oluşŸumların yanında eğŸitim salonlarını da bünyesinde barındıran mahalle konaklarımız bulunduğŸu bölgeye artı değŸer katıyor" dedi.

Ebedali, Yıldırım'ın gelişŸmesi adına önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, "YaptığŸımız tüm hizmetleri stratejik bir şŸekilde planlayarak gerçekleşŸtiriyor, ideal şŸehir hedefine doğŸru her gün yeni bir adım atıyoruz" diye konuşŸtu.
Yeni Yıldırım'ın hak ettiğŸi konumuna gelmesinin mahallelerdeki toplumsal kalkınmayla gerçekleşŸeceğŸini dile getiren Edebali, "Kadim medeniyetimizden aldığŸımız güçle bunu gerçekleşŸtirecek potansiyele sahibiz. Mahalle konaklarımız da vatandaşŸlarımıza sunduğŸumuz eğŸitim, sağŸlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle ideal şŸehir Yıldırım hedefine en kısa sürede ulaşŸacağŸız" açıklamasında bulundu.
 
Kaynak: AA