Mhp, Burdur Milletvekili Adaylarını Tanıttı

MHP İl Başkanlığı, Burdur milletvekili adayları için tanıtım programı düzenledi.

Belediye Konferans Salonu'ndaki program saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı, MHP'nin birinci sıra milletvekili adayı Alparslan Ahmet Dursun, ikinci sıra adayı Ali İsra Güngör ve üçüncü sıra adayı Metin Işıldar'ı kutlayarak, seçim döneminde başarı diledi.
Türkiye'nin ve Türk milletinin kaderinin tayin edeceğini 7 Haziran genel seçimlerine az bir süre kaldığını belirten Sakızcı, şöyle konuştu:
"Bu seçim işsizlerin, aşsızların, kimsesizlerin tek çıkış yoludur. Bu seçim emeği tarlada kalanların, alın terinin karşılığını alamayanların, emeklilerin, dul ve yetimlerin hesaplaşacağı altın bir fırsattır. Bu seçim bölücülere, yıkıcılara, Türk'ün adını silmek isteyenlere, teröristlerle müzakere masası kuranlara 'dur' denilecek bir yerdir. Bu seçim, devletin yeniden işlerlik kazanmasının adıdır."
Sakızcı, MHP'ye destek olunması durumunda mutlu yarınlara ulaşacaklarını kaydetti.

MHP'nin Burdur birinci sıra milletvekili adayı Dursun ise seçimlerin, Türk milletinin istiklali ve istikbali açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
Partisinin milleti esas alan bir siyasi hareket olduğunu anlatan Dursun, "Demokratik nizamdan taviz vermeden bunalımdan çıkış yolunu bulmak ve bunu başarmak zorundayız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkücü milliyetçi misyonumuzu en etkin ve verimli şekilde hayata geçirebilmek için bu süreci çok akılcı ve şuurlu şekilde değerlendirmeliyiz" dedi.

Güngör ve Işıldar da partililerden destek istedi.
Program sonunda milletvekili adayları, İl Başkanı Sakızcı ve partililer, fotoğraf çektirdi.
Kaynak: AA