Kulfallı Köyü Hizmet Binasına Kavuştu

İzmit Belediyesi tarafından Kulfallı köyüne yapılan yeni hizmet binası faaliyete geçti.

Kulfallı Köyü Hizmet Binasına Kavuştu

İzmit Belediyesi köylere yapmış olduğu yeni hizmetlerine devam ediyor. Son olarak Kulfallı Köyüne bir hizmet binası kazandıran İzmit Belediyesi gerçekleştirilen törenle binayı vatandaşların hizmetine açtı. Hizmet binası açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Vedat Yoldaş, Kulfallı Köyü Muhtarı Yüksel Oğuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İçerisinde bayanların kurs göreceği kurs merkezinin ve muhtar hizmet biriminin yer aldığı hizmet binasının açılışında konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Biz iyi bir ekibiz, Ankara’da Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımıza; yerelde Büyükşehir Başkanımızdan, İzmit Belediyesine, meclis üyelerine kadar hepimiz birlik içerisindeyiz. Bu birliği bozmayalım. Sadece seçim dönemlerinde çıkan ve vaatlerde bulunanlara aldanmayınız. Bir zamanlar siz onlara da şans verdiniz, ama başaramadılar. Köylerimizi teker teker ziyaret ettik. Eksiklerimizi isteklerimizi burada, sizinle birlikte belirledik. Büyükşehir Belediyemizle birlikte köylerimize daha güzel hizmetler yapacağız. Köylerimizi Avrupa’nın köylerinden daha iyi yapmaya kararlıyız. Yavrularımıza bizim yaşadığımız eksiklikleri yaşatmamaya kararlıyız. Sizlerin, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, hükümetimizin arkasında durmanız, onlara inanmanız sayesinde ülkemiz bugünlere geldi. Onlarda, sizden aldıkları bu destek ve güç sayesinde bizlere bu yetkileri verdiler ve biz de sizlere bu hizmetleri yapabildik. Bir zamanlar IMF kapılarında sürünen Türkiye bu gün IMF’ye borç veriyor. Hükümetimiz bugün dünyaya örnek olacak hizmetleri hayata geçiriyor. Peki, nasıl oluyor bu durum, nereden geliyor bu paralar. Tek bir şey var, bu başarı halkımızın başarısı. Halkımız haramı helali bilen, birlik ve beraberliği önem veren yöneticiler ve yönetimleri seçti, arkasında durdu, bırakmadı” dedi.

Kulfallı Köyü Hizmet binasının açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak da belediyeler tarafından köylere yapılan sayısız hizmetten bahsederek, “Bizler de köyden çıktık, bizim özümüz köydür. Biz özümüze yakılır hizmetler yapmaya çalıştık. Yaptığımız bu hizmetlerle göçler artık tersine dönecek. Göçler artık köylerimizden şehre değil, şehirden köylere olacak” dedi.

Kaynak: İHA