Seydişehir'in Tanıtımına Katkı Sağlayanlara Teşekkür

Konya’nın Seydişehir ilçesinin tanıtımına katkı sağlayan dağcılık ve fotoğrafçılık yapan gönüllülere, Kaymakam Tuncay Sonel teşekkür belgesi verdi.

Seydişehir'in Tanıtımına Katkı Sağlayanlara Teşekkür

Seydişehir Kaymakamlığındaki teşekkür programına uzun yıllardır gönüllü olarak Seydişehir’i ve çevresi tanınmasına katkı sağlayan amatör fotoğrafçılar Fahri Kubilay, Hüseyin Bostancı, Mustafa Ünal, İsmail Sünbül, Hasan Zorlu, Turgut Karabacak, Ali Gören, Ali Aslantaş, Adnan Taşçı, Muhsin Bükücü, Murat Bulut, İsmail Koyun katıldı.

Kaymakam Tuncay Sonel, ilçenin tanıtımına sağladıkları katkılardan dolayı fotoğrafçılara teşekkür belgesi verdi. Seydişehir’in tanıtımına daha fazla nasıl katkı sağlanacağı hakkında görüşlerini Kaymakam Sonel’e ileten fotoğrafçılar kendilerinin çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergiyi ilk önce Seydişehir’de daha sonra Konya’da açmak istediklerini ilettiler.

Kaymakam Tuncay Sonel, Seydişehir’in tanıtımı için böyle bir sergiye seve seve katkı sağlayacaklarını ve Seydişehir’in tanıtımına katkı sağlayacak yöresel bir fotoğraf yarışmasının yapılmasının uygun olacağını söyledi.

Grup adına konuşan Fahri Kubilay, gönüllü olarak yaptıkları gezilerde çektikleri yöresel fotoğraflar ile Seydişehir’in tanıtımına katkı sağlamayı amaçladıklarını ve son yıllarda çektikleri fotoğrafların büyük ilgi gördüğünü dile getirerek çalışmalarında Seydişehirli fotoğrafçılara verdiği destekten dolayı Kaymakam Sonel’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA