Belen’de Düzenlenen Futbol ve Masa Tenisi Turnuvaları Final Maçları İle Son Buldu

Hatay’ın Belen İlçesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ortaokulların 5. ve 6. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen futbol ve masa tenisi turnuvaları düzenlenen final maçları ile sona erdi.

Belen’de Düzenlenen Futbol ve Masa Tenisi Turnuvaları Final Maçları İle Son Buldu

Kaymakamlık Spor Kompleksinde düzenlenen Futbol turnuvasının, Sebati Gönenç Ortaokulu ile İssume Ortaokulu arasında oynanan final maçını Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Salih Aygün, Emniyet Amiri Ali Çolak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan ile birlikte izledi.

Final maçı sonrasında kupa ve madalya töreni düzenlendi.

Kaymakam Aydın, futbol turnuvasında ve masa tenisi turnuvasında birinci olan Sebati Gönenç Ortaokuluna, İlçe Jandarma Komutanı Aygün ikinci olan İssume Ortaokuluna, Belediye Başkanı Vurucu ise üçüncü olan Şevket Çalışkan Ortaokuluna kupa ve madalyalarını verdi.

5. ve 6. Sınıflar arası masa tenisi turnuvasında dereceye giren Simya Koleji, İssume Ortaokulu, Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu, 70.Yıl İskan Ortaokulu erkek öğrencilerine ödülleri İlçe Emniyet Amiri Ali Çolak, Simya Koleji ve Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu, kız öğrencilerinin ise ödülleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avukatı Fatma Erşen tarafından takdim edildi.
Kaynak: İHA