Ödemiş Ak Parti'den Basın Toplantısı

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı tarafından, her ay geleneksel olarak düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirildi.

Ödemiş Ak Parti'den Basın Toplantısı

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehtap Girgin, Basın Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hazım Bostan, yönetim kurulu üyesi Muhammet Şen ve basın mensupları katıldı.

Gazetecilerle birlikteliği sağlamak için basın toplantılarını geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehtap Girgin, habercilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir ise, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Demir, "Ödemiş’te kurulması planlanan çağrı merkezi içinde eski düğün salonun restorasyon ihalesi bugünlerde olacak. Çağrı merkezi de yakında Ödemiş’te devrede olacak. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ödemiş tarımsal üretimi, hayvancılığı ile ülkemizde 12 ay üretim yapan önemli bir tarım bölgesidir. Böyle bir alanda 'altın madenine bizde hayır' diyoruz. Havza Platformunun çalışmalarını ve düzenlediği kahvaltı ve eylemlere bizlerde katılım gösteriyor destek veriyoruz. Bizim buradaki şartımız bu atmosferde siyasi bir hareketin olmaması yönündedir. 5 Mart tarihinde tüm Ödemişlilerler olarak yan yana geldik. O gün orada CHP’nin bazı milletvekili adayları kartlarını dağıttılar. O gün bizim tepkimiz ile CHP’li arkadaşlarımızda duyarlılık gösterdi ve adaylarının kartlarını toplattılar. Bu mesele Ödemiş’in meselesidir. Ancak bazı oyunlara da gelmemek gerek" dedi.

Kaynak: İHA