Tofaş Mali Direktörlük Görevine Yeni Atama

TofaşŸ'ın Mali Direktörlük (CFO) görevine 20 yıldır Fiat Chrysler Automobiles'de (FCA) çeşŸitli görevlerde bulunan Stefano Reganzani getirildi.

TofaşŸ'dan yapılan açıklamaya göre, TofaşŸ'ın CFO'su Cengiz Eroldu'nun bu yılın ocak ayında TofaşŸ ǜst Yöneticisi (CEO) olarak atanmasının ardından boşŸalan CFO görevine 20 yıldır Fiat Chrysler Automobiles (FCA)'de çeşŸitli görevlerde yer alan Stefano Reganzani getirildi.

Açıklamada görüşŸlerine yer verilen Eroldu, Reganzani'nin alanında derin uzmanlığŸının bulunduğŸunu, uzun yıllardan bu yana birlikte çalışŸtıklarını belirterek, "TofaşŸ'a çok büyük katkılar sağŸlayacağŸına inanıyor, kendisine yeni görevinde başŸarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Meslek hayatına 1991 yılında Unilever İtalya'da başŸlayan TofaşŸ yeni CFO'su Reganzani, 1995 yılından bu yana FCA çatısı altında çeşŸitli görevlerde yer aldı.
2013 yılına kadar finans biriminde farklı kademelerde görev yapan Reganzani, 2013 yılından bu yana İşŸ GelişŸtirme ve Yatırımlar Kontrol Yöneticisi olarak görev aldı. Reganzani, dün itibarıyla TofaşŸ'ın yeni Mali Direktörü (CFO) olarak atandı.
1965 doğŸumlu olan ve Universita Commerciale "Luigi Bocconi" İşŸletme Bölümü'nden 1990 yılında mezun olan Stefano Reganzani, İngilizce, Fransızca, Portekizce ve Almanca biliyor.
 
Kaynak: AA