Talışman Mahallesi’nden Sarıcaoğlu'na Ziyaret

Talışman Mahallesi Muhtarı Erol Gökçen ve mahalle sakinleri Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Talışman Mahallesi’nden Sarıcaoğlu'na Ziyaret

Başkan Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden Talışman Mahallesi sakinleri Kavak Belediyesi'nin 2015 yılında mahallere yapacağı hizmetler hakkında bilgiler aldı. 2015 yılı içerisinde mahallelerine birçok hizmetin geleceğinin müjdesini alan mahalle sakinleri göstermiş olduğu azimden dolayı Başkan Sarıcaoğlu'na teşekkür ettiler.

“2015 YILI HİZMET YILI OLACAK”
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "2015 yılı ilçemiz için dönüm noktası olacak. Birçok başlanılan projenin açılışını bu sene yapacağız. İlçemizde bu zamana kadar yapılması gereken fakat yapılamayan birçok büyük çaplı proje bu sene tamamlanıyor. İlçemizde olmazsa olmazlardan olan bu çalışmaların tamamlanmasından sonra hizmetlerimize kesinlikle hız kesmeyeceğiz. İlçemiz artık Kavak aynı Kavak olarak insanların hafızasında kalmayacak. Kavak büyüyor, Kavak gelişiyor diye hatırlanacak" dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ SU”
Başkan Sarıcaoğlu Talışman Mahallesi Muhtarı Erol Gökçen'in su sorunu ile ilgili sormuş olduğu soruya ise, "Mahallelerimizde önceliğimiz su daha sonra yol olacak. Birçok mahallemizde şuan ekiplerimiz sondaj çalışmaları yapıyor. Sondaj çalışmaları ile su bulunan mahallelerimiz de alt yapı çalışmaları yapılıp suyun yetebildiği tüm civar mahallere su veriliyor. Kavak'a ait hiçbir mahallenin su sorunu yaşamasını istemiyorum. Ekiplerimiz sondaj çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm mahallelerimize elimizden geldiğince su vereceğiz susuz mahalle kalmayacak" şeklinde cevap verdi.

Başkan Sarıcaoğlu açıklamasının devamında şunları kaydetti: "Kavak'taki tüm mahallelerimizin eksiklerini ekiplerimizce not alıp çalışmalarımıza bu yönde ağırlık verdik. İlk önceliğimiz su daha sonra yol olacak su sorunu biten mahalleye yol konusunda ne gerekiyorsa yapacağız. Su ve yol sorunu bittikten sonra mahallerimizin camilerinin avlularını yenileceğiz, ara sokaklarda ki daracık yolları mahallelerimize yakışır şekilde parke çalışmaları yapacağız, fırını olmayan tüm mahallere fırın yapacağız. Birçok mahallemizde bu çalışmalarımız şuan devam ediyor. Sırası geldikçe ilçemizde ki tüm mahallelere bu hizmetler gidecek."
Talışman Mahallesi Muhtarı Erol Gökçen, Başkan Sarıcaoğluna tüm mahalle sakinleri adına teşekkür edip her zaman desteklediklerini bildirdi.
Kaynak: İHA