Sosyal Market Yeni Yerine Taşındı

Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü sorumluluğunda hizmet veren Sosyal Market yeni yerine taşındı.

Sosyal Market Yeni Yerine Taşındı

Yıllardır ihtiyacı olan vatandaşların, çaldığı bir kapı olan, kıyafet, ev eşyası, tekerlekli sandalye, beyaz eşya gibi ihtiyaç olan her tülü eşyanın sağlandığı sosyal market, halka bunda sonra Belediye Hizmet Binasında hizmet verecek.

Senelerdir maddi durumu el vermeyen vatandaşlara hizmet veren, ihtiyacı olan malzemeleri belediyeye bildirmeleri halinde, ücretsiz bir şekilde eşyaların teminini sağlayan Burhaniye Belediyesi Soysal Marketi, her geçen gün yapılan desteklerle daha da büyüyerek hizmet alanını genişletiyor. Belediye Hizmet Binası 1. Bodrum katında hizmete açılan sosyal market en büyük desteği duyarlı vatandaşlardan görüyor. Evlerinde kullanılmayan eşyaları, kıyafetleri, fazlalık ürünleri belediyeye teslim ederek ihtiyacı olan vatandaşlara verilmesi için katkıda bulunuyorlar. Yıllardır birçok evin eşyasını sağlayan, ihtiyacı olanlara kıyafet yardımında bulunan, doğal afetten dolayı evleri zarar gören vatandaşlara yeniden eşyalarını temin eden sosyal markete yardımlar telefonla bildirildiği takdirde Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, bağışta bulunan vatandaşın evinden alınıyor. Ayrıca belediye hizmet binasında hizmet vermeye başlayan sosyal market veya Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne de bizzat bağışlar yapılabiliyor.
Kaynak: İHA