Simav Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu

Simav Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı, Kaymakam Gökhan Gürbüzerol başkanlığında gerçekleştirildi.

Simav Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, 84 köy muhtarlarının köylerine ilişkin sorunları dinlenildi.
Gürbüzerol, muhtarlara yönelik yaptığı konuşmada, birlik olarak yapılan çalışmaların herkes tarafından bilindiğini söyledi.

Hizmetlerin akışı ve ödemelerin kendisi tarafından takip edildiğini belirten Gürbüzerol, şöyle konuştu:
"Birliğin gelecek yıllarda köylerimize çok daha fazla hizmetler sunması için bugünden programlar yapılmaktadır. Bu hususta elimizden gelen tüm imkanları kullanarak bölgenin kalkınması konusundaki çalışmaların destekçisi olacağız. Bugünlerde köylerimizde işler yoğunlaştı. Biz de KÖYDES ve Özel İdare kaynaklı projelerle şehirde olan imkanları köyde yaşayan vatandaşlarımıza sunabilmek için çalışıyoruz. Bugüne kadar köylerimize çok güzel hizmetler aldık. Ödenek konusunda hemen hemen İlimizde ilk sırada ki ilçeyiz. İlçemiz çok büyük bir yüz ölçümüne sahip. Sorunları bir anda çözmek mümkün değil, zamana yayarak yapabiliriz."
Daha sonra, birliğin 2014 yılı faaliyet raporunun ibrası ve birliğin 2014 yılı gelir ve gideri kesin hesabının ibrası oy birliğiyle kabul edildi.
Kaynak: AA