Üzülmez’den Nusretiye Kurslerine Müjde

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Nusretiyeli bayan kursiyerlere yeni bir kurs merkezi kazandırıyor.

Üzülmez’den Nusretiye Kurslerine Müjde

Kartepe Belediyesi, 30 Mart yerel seçimleri sonrası köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerlerde mülkiyeti belediyeye geçen taşınmazları değerlendiriyor. Nusretiye mahallesinde ki uzun yıllar cami lojmanı olan ve atıl durumda duran yapıda Kartepe Belediyesi tarafından yapılan tadilat çalışmaları ardından yepyeni bir kimlik kazandırılarak KARMEK Kurs Merkezi’ne dönüştürülüyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı inşaat ekipleri lojman binasında başlattığı tadilat çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler binanın dış sıvasını tamamlarken ay sonuna kadar iç tadilatını da tamamlamayı hedefliyor.

Çözüm odaklı çalışmaları ile takdir gören Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KARMEK ile bayan vatandaşları her geçen gün daha iyi şartlarda ve ekipmanlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalarının bir ayağını da Nusretiyede gerçekleştirildiğini belirten Başkan Üzülmez, mülkiyeti belediyeye geçen taşınmazların daha kapsamlı ve işlevsel hale dönüştürülerek ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Daha iyi ve modern koşullarda eğitim alacakları için sevinen kursiyerler, Başkan Üzülmez’e taleplerini kısa zamanda çözüme kavuşturan düzenlemeleri başlattığı için teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA