Üzülmez, Çocuklarla Top Oynadı

Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, Ataevler mahallesinde yaptığı gezi ve inceleme sırasında top oynayan çocuklara eşlik etti.

Üzülmez, Çocuklarla Top Oynadı

Önceki gün bir dizi inceleme ve temaslarda bulunduğu Ataevler mahallesinde bölge halkı ve çocuklarla bir araya gelen Başkan Üzülmez, Ataevler Spor Kompleksi’nde oyun oynayan çocukların yanına gidip onlarla birlikte top oynadı. Çocukların yoğun ilgisi ile moral bulan ve enerji depolayan Başkan Üzülmez, halkın yoğun ilgisinin karşılıksız kalmayacağını belirterek çocuklardan zamanlarının çoğunu bilgisayar başında vakit geçirmek yerine daha çok yeşil ve spor alanlarına çıkarak sosyalleşmeleri konusunda uyardı. Başkan Üzülmez, “Gelecek neslin daha özgüvenli yetişmesi hedefiyle sizlerden bilgisayar başında oturmanız yerine, daha çok spor aktivitelerine yönelmenizi bekliyorum” dedi.

Geleceğin teminatı çocuklara ayrı bir özen gösteren ve sağladığı imkanlar ile onlara verdiği önemi her zaman gözler önüne seren başkandan 5. Sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak bisiklet sözü alan minikler, Kartepe Belediyesi Spor Okulları’yla kendilerine spor yapma imkanı sağlayan Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA