Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Açıklaması

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediyenin artık mahalle ve yaylalara kadar hizmet götürecek organizasyonu gerçekleştirdiğini belirtti.

Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü Belediyesi'nin bir restoranda düzenlediği ve mahalle muhtarları ile ihtiyar heyeti üyelerinin yer aldığı toplantıya katıldı.

Beş yıl sonra yol çalışması yapılmayan hiçbir mahallenin kalmayacağını belirten Gümrükçüoğlu, "Belediye olarak 20 milyon lira yol betonlaması ihalesini yapıyoruz. 650 bin lirası Beşikdüzü'ne ait ve bunu 1 milyon liraya çıkaracağım. Ben Beşikdüzü belediye başkanıma bir teşekkür etmek istiyorum. Çünkü 1 milyon lira yol betonlamasını da ilçe belediye olarak o yapacak. Ayrıca Beşikdüzü'nde bu yıl 1 milyon lira asfalt çalışması da yapacağız" diye konuştu.

Trabzon'un batı bölgesine asfalt plenti kuracaklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:
"Trabzon'dan buraya asfalt gönderirken hem nakliye masrafı çok oluyor hem de hava iyi değilse asfalt donuyor. Kuracağımız bu plent, büyükliman havzasına hizmet edecek. Yerini henüz belirlemedik ama muhtemelen Beşikdüzü'ne kurulma ihtimali fazla. Bu plent inşallah 2016 yılında hizmete girecek. O zamana kadar bu bölgeye merkezdeki plentten hizmet vermeye devam edeceğiz."
Toplantıya, Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu ile Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk de katıldı.

Kaynak: AA