Kaymakam Şekerci'den Aslankaya'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Ziraat Odası Başkanlığına ikinci kez seçilen Süleyman Aslankaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Süleyman Aslankaya, ikinci kez göreve getirildiğini, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte her zaman çiftçilerin yanında olduklarını söyledi.

Aslankaya, "Bu zamana kadar faydalı çalışmalarımız oldu. Bundan böyle de yeni projeler üreterek, tarımsal açıdan üreticilerimize faydalı olacağız. Ziraat odasından desteklerini esirgemeyen ve bize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sayın Kaymakamımız Mevlüt Şekerci'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci ise, "İlçemizde vatandaşlarımız genelde geçimini tarımdan sağlıyor. Tarımla ilgili olan projeler konusunda çiftçilerimizi yöneltelim. Tarım için yapılması gereken konularda özveri, birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Yine ilçemizdeki diğer tarım kuruluşlarıyla dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde olmada fayda var."
Kaynak: AA